Totalul afișărilor de pagină

Faceți căutări pe acest blog

joi, 11 martie 2021

România după 30 de ani

Eu cred că în cei 30 de ani de democrație originală  nu am făcut altceva decât să căutăm calea spre bunăstare. Parcă am fi fost într-o mișcare brawniana din care nu am reușit să găsim soluția și nici speranța că vom găsi soluția. Spre deosebire de cetățenii țării, politicienii au ieșit rapid din acest haos și s-au lămurit rapid ce trebuie făcut, ca atare au creat o clasă politică (de politruci) care se mișcă bine în apele tulburi ale politicii românești. Cetățenii,  în cei 30 de ani au încercat și au votat tot spectrul politic oferit de politicieni, făcuți toți de aceeași mamă. Chiar dacă se întrezărea o schimbare, până la urmă toți au ajuns în aceeași oală plină de impostura, incultura și corupție maximă. Așa s-a întâmplat și cu USR-ul apărut prin 2016 în care românii  au avut încredere, vezi 2019 și care au dezamăgit flagrant. Mai nou Dan Barna vrea șef la SRI. De ce? Ascunde ceva? Vom vedea. În cei 30 ani românii au acordat încredere tuturor, însă odată cu dezamăgirea produsă s-au săturat de pokemonii ajunși la butoane, ajungând să refuze votul, vezi decembrie 2020. Acesta este cel mai tare sondaj posibil ceea ce nu au înțeles nici cei care sunt acum la butoane. Cred că pas cu pas, vorba cuiva se va crea masa necesară de cetățeni care va face ordine în țara aceasta. Toate guvernările au scos din ecuație Omul, iar cea actuală desăvârșește acest principiu, exact cum zicea premierul Citu că bugetul nu este construit pentru români și că educația, sănătatea, nivelul de trai nu sunt priorități pentru acest guvern. Probabil că la următoarele alegeri, dacă această guvernare va ajunge până în 2024 vom avea mari surprize căci e posibil ca de data aceasta ulciorul să se spargă.

că în cei 30 de ani de democrație originală  nu am făcut altceva decât să căutăm calea spre bunăstare. Parcă am fi fost într-o mișcare brawniana din care nu am reușit să găsim soluția și nici speranța că vom găsi soluția. 

Spre deosebire de cetățenii țării, politicienii au ieșit rapid din acest haos și s-au lămurit rapid ce trebuie făcut, ca atare au creat o clasă politică (de politruci) care se mișcă bine în apele tulburi ale politicii românești. 

Cetățenii,  în cei 30 de ani au încercat și au votat tot spectrul politic oferit de politicieni, făcuți toți de aceeași mamă. Chiar dacă se întrezărea o schimbare, până la urmă toți au ajuns în aceeași oală plină de impostura, incultura și corupție maximă. Așa s-a întâmplat și cu USR-ul, apărut prin 2016, în care românii  au avut încredere, vezi 2019 și care au dezamăgit flagrant. Mai nou Dan Barna vrea șef la SRI. De ce? Ascunde ceva? Vom vedea. 

În cei 30 ani românii au acordat încredere tuturor, însă odată cu dezamăgirea produsă s-au săturat de pokemonii ajunși la butoane, ajungând să refuze votul, vezi decembrie 2020. Acesta este cel mai tare sondaj posibil ceea ce nu au înțeles nici cei care sunt acum la butoane. Cred că pas cu pas, vorba cuiva se va crea masa necesară de cetățeni care va face ordine în țara aceasta. 

Toate guvernările au scos din ecuație Omul, iar cea actuală desăvârșește acest principiu, exact cum zicea premierul Citu că bugetul nu este construit pentru români și că educația, sănătatea, nivelul de trai nu sunt priorități pentru acest guvern. 

Probabil că la următoarele alegeri, dacă această guvernare va ajunge până în 2024 vom avea mari surprize căci e posibil ca de data aceasta ulciorul să se spargă.

Râmnicu Vâlcea            11 martie 2021

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu